2007.11.03. Főzni jó!
Torta alapnak ma is csokis piskotát sütöttem, de ezt most csokis-kávés krémmel töltöttem meg. A krém receptjét Frank Júlia: Óriásszakácskönyvében találtam és nagyon finom lett.
A krém hozzávalói: 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 10 dkg étcsoki vagy 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor ( én ez utóbbival csináltam), 1 teáskanál neszkávé, 1 dl tej, csipetnyi só. Elkészítése: A margarint a cukorral és a sóval habosra keverem, majd hozzáadom a megreszelt csokit vagy kakaóport és a neszkávét, valamint apránként a tejet. Itt nem biztos,hogy az egész kelleni fog, figyelj oda mennyit vesz fel a krém!
Ezzel a krémmel megtöltöttem a torát,majd kívül is bekentem és szórócukorral díszítettem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése