Írta: Kormos Péter Pál 2008. March 27.
Hozzávalók:
- csokoládés pudingpor
- fél liter tej
- cukor (csomagoláson feltüntetett mennyiség)
- fél kávéscsészényi presszókávé
Elkészítés:
A fél liter tejből kimérünk 7-8 evőkanálnyit és csomómentesen elkeverjük benne a pudingport, amíg a maradék tej fő. Mikor forrni kezd, előbb a cukor, majd ha azt jól elkevertük, akkor akkor jöhet az elkevert pudingpor és a fél csészényi kávé! Ha forr, akkor kész :-)
TIPP: Ha érezzük a fakanállal, hogy leégett, ne akarjuk felkaparni, mert úgy a le nem égett pudingnak is annyi! Keverjük tehát gyakran, főleg mikor a cukrot rakjuk hozzá! Tejszínhabbal, összetört dióval szépen díszíthető.
Mindenkinek jó étvágyat hozzá!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése