Kávés csokipuding

Írta: Kormos Péter Pál 2008. March 27.

Hozzávalók:
- csokoládés pudingpor
- fél liter tej
- cukor (csomagoláson feltüntetett mennyiség)
- fél kávéscsészényi presszókávé

Elkészítés:
A fél liter tejből kimérünk 7-8 evőkanálnyit és csomómentesen elkeverjük benne a pudingport, amíg a maradék tej fő. Mikor forrni kezd, előbb a cukor, majd ha azt jól elkevertük, akkor akkor jöhet az elkevert pudingpor és a fél csészényi kávé! Ha forr, akkor kész :-)

TIPP: Ha érezzük a fakanállal, hogy leégett, ne akarjuk felkaparni, mert úgy a le nem égett pudingnak is annyi! Keverjük tehát gyakran, főleg mikor a cukrot rakjuk hozzá! Tejszínhabbal, összetört dióval szépen díszíthető.

Mindenkinek jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések: